Gratis verzending (NL & BE)
  • No products in the cart.

FAQ

Customer Service

Onze customer service helpt u graag bij al uw vragen die u zou kunnen hebben bij het online shoppen. Stuur ons een e-mail of een Whatsapp bericht.
info@lilylaurel.nl of +31 6 20779230 voor Whatsapp Customer Service.

Verzending

Wij verzenden uw pakket met PostNL. Wij streven ernaar om bestellingen voor 17.oo uur besteld, dezelfde dag te verzenden. De verzending voor alle bestellingen binnen Nederland en België zijn gratis.

Bestellingen binnen Nederland en België: gratis
Bestellingen binnen Europa: €15,-
Bestellingen buiten Europa: €25,-

Levertijden

We proberen uw pakket zo snel mogelijk te verzenden. Wij streven ernaar om bestellingen voor 17.oo uur besteld, dezelfde dag te verzenden.

We hanteren de volgende levertijden.
Nederland: tussen de 1-2 werkdagen
Europa: tussen de 2-6 werkdagen
De rest van de wereld: 3-8 werkdagen

Orderbevestiging

Nadat u de bestelling hebt geplaatst ontvangt u automatisch een orderbevestiging per e-mail binnen enkele minuten. Controleer de orderbevestiging. Ziet u fouten? Stuur een e-mail naar onze Customer Service. Heeft u de orderbevestiging niet ontvangen? Ook niet in uw ongewenste inbox? Stuur ons een e-mail: info@lilylaurel.nl. U kunt de details van uw order ook bekijken in uw account.

Volg uw bestelling

Wanneer uw order door ons is behandeld kunt u uw order volgen doormiddel van een Track & Trace code. Deze Track & Trace krijgt u automatisch per e-mail als uw verzending is verzonden.

Size Guide

Weet u de juiste maat niet? U vind hier onze size guide.

Betaling

U kunt bij ons betalen met IDeal, MisterCash, Paypal en per bank overschrijving. Om de veiligheid van uw betaling te waarborgen werken wij met TargetPay. TargetPay zorgt ervoor dat jouw betaling betrouwbaar en veilig verloopt. Ook beschermt TargetPay uw gegevens.

Onderhoud Schoenen

Het goed onderhouden van uw nieuwe schoenen zorgt ervoor dat u lang plezier kunt hebben van de schoenen. Neem de tijd om onze Care Instructions door te nemen, de instructies worden bij ieder paar Lily Laurel schoenen geleverd. Suède is een gevoelige leersoort die extra zorg nodig heeft. Suède mag behandeld worden met een speciale suède borstel. Ook raden wij u aan om uw nieuwe schoenen met een beschermende waterproof spray in te spuiten. Deze zijn er speciaal voor suède. Gebruik wel de kleurloze spray. Herhaal het inspuiten van suède schoenen regelmatig, zodat uw schoen altijd beschermt is.

Retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dit kan gemakkelijk. Volg de stappen hieronder zodat we uw retour zo snel mogelijk kunnen verwerken.

– Stuur een email naar: info@lilylaurel.nl geef aan dat u een order wilt retourneren en geef uw ordernummer op. Wij sturen u een bevestiging.
– Vul ons retourformulier in en stuur deze mee terug.
– Stuur de schoenen in originele verpakking terug naar onderstaand adres.

Lily Laurel – Returns
Nobelweg 4
4462GK Goes
The Netherlands

U mag uw aankoop binnen 14 dagen terugsturen, zonder opgaaf van reden, vanaf de dag dat u het pakket heeft ontvangen. Artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd, in originele verpakking en met alle labels worden teruggestuurd. De schoenendoos mag niet beschadigen of voorzien zijn van verzendstickers en dus niet als verzenddoos worden gebruikt. Verzend de schoenen met schoenendoos in een verzenddoos. Schoenen met een beschadigde schoenendoos of zonder de originele schoenendoos kunnen niet geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.

Contact

Customer Service e-mail: info@lilylaurel.nl
Customer Service whatsapp: +31 6 20779230
Algemene vragen: info@lilylaurel.nl

Lily Laurel
Nobelweg 4
4462 GK Goes
(dit is geen bezoekersadres)

BTW nummer:   NL204828983B01
Kvk nummer:     60677899