Gratis verzending (NL & BE)
  • No products in the cart.

Blog

Luxe platform sneakers

De luxe platform sneakers van Lily Laurel zijn helemaal on trend! In het huidige model beeld zie je steeds meer schoenen met hoge zolen. Van brogues, espadrilles tot sleehakken. Maar vooral sneakers worden veel gezien met een platform zool en dan ook vaak met de witte zool zoals bij Lily Laurel. Op Instagram is de platform sneaker trending topic. Maar ook bij de fashion influencers zijn de schoenen super populair. De sneakers van Lily Laurel zijn al bij verschillende grote namen in fashion land gezien.

De sneakers van Lily Laurel zijn gecombineerd met een luxe, zachte suède in mooie pastel kleuren. De sneakers zijn er in de kleuren: Beige, Soft Pink, Baby Blue, White, Licht Grey en Dark Grey. Kun jij kiezen?

Wil je inspiratie op doen over hoe je jouw platform sneakers moet combineren? Kijk dan in het Lookbook of op de officiële Instagram pagina van Lily Laurel. Hier kun je de foto’s van de bloggers ook op vinden. De Beige sneakers zijn hieronder super leuk gecombineerd door een fashion influencer. Een mooie pantalon en spijkerjasje maken de look helemaal.

 

LEAVE A COMMENT