Gratis verzending (NL & BE)
  • No products in the cart.

Over ons

Lily Laurel is ontstaan uit de liefde voor schoenen, alles draait om de liefde en exclusiviteit van het product. Dit gaat hand in hand met het leveren van de beste kwaliteit en service. We willen de hoogst haalbare kwaliteit leveren voor een realistische prijs. Al onze schoenen worden met de hand gemaakt in Portugal, hierdoor kunnen wij zeer hoge kwaliteitsstandaarden waarborgen.

 

Voor het vervaardigen van de schoenen gebruikt Lily Laurel zachte Italiaanse suède. Ook de binnenzijde van de schoen is volledig leer. Dit is gecombineerd met een rubberen zool. De schoenen zijn ontworpen door ons eigen label en gemaakt in Portugal door de beste schoenmakers. Dit alles met het gebruik van de beste materialen uit Italië om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit leveren. Wanneer je voeten behoefte hebben aan steunzolen kan de binnenzool uit de schoen worden gehaald.

 

Dit seizoen introduceren wij onze tweede dames collectie sneakers. Onze tweede collectie is een kleine collectie bestaande uit casual, maar luxe sneakers in prachtige kleuren. Voor de liefhebbers van details zijn de schoenen afgewerkt met gouden details. De sneakers zijn fashionable door het gebruik van de satijnen veters.

 

We verkopen onze schoenen via onze eigen webshop. Ook hebben we een aantal verkooppunten. Kijk voor het volledige overzicht op onze pagina verkooppunten.

 

Wil je op de hoogte blijven over Lily Laurel? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor onze niewsbrief. Bekijk ook ons lookbook voor meer inspiratie.