Gratis verzending (NL & BE)
  • No products in the cart.

Over ons

Lily Laurel is ontstaan uit de liefde voor schoenen, alles draait om de liefde en exclusiviteit van het product. Dit gaat hand in hand met het leveren van de beste kwaliteit en service. We willen de hoogst haalbare kwaliteit leveren voor een realistische prijs. Al onze schoenen worden met de hand gemaakt in Portugal, hierdoor kunnen wij zeer hoge kwaliteitsstandaarden waarborgen.

 

Voor het vervaardigen van schoenen gebruikt Lily Laurel zachte Italiaanse leer soorten. Ook de binnenzijde van onze schoenen zijn volledig leer. De schoenen zijn ontworpen door ons eigen label en gemaakt in Portugal door de beste schoenmakers. Dit alles met het gebruik van de beste materialen uit Italië om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit leveren. Wanneer je voeten behoefte hebben aan steunzolen kan de binnenzool van de sneakers uit de schoen worden gehaald.

 

Voor Spring/Summer 2018 introduceren wij onze derde dames collectie. Onze derde collectie is een kleine collectie bestaande uit casual, maar luxe schoenen in prachtige kleuren. Dit seizoen hebben we onze collectie sneakers uitgebreid met mocassins en een wedge.

 

We verkopen onze schoenen via onze eigen webshop. Ook hebben we een aantal verkooppunten. Kijk voor het volledige overzicht op onze pagina verkooppunten.

 

Wil je op de hoogte blijven over Lily Laurel? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Of schrijf je in voor onze niewsbrief. Bekijk ook ons lookbook voor meer inspiratie.